Medewerkers

Eigenaar

Miranda van der Linden

Mijn man, Alaaddin Güler, is Landhuis Makelaardij begonnen in 2005.
Sinds het overlijden van mijn man op 14 september 2017 ben ik eigenaar van Landhuis Makelaardij. Ik probeer Landhuis Makelaardij voort te zetten met evenveel passie en enthousiasme als mijn man deed, samen met Jaap en Anne-Marie van Lith.

Het leuke aan de makelaardij vind ik de omgang met verschillende mensen.
Doordat wij gevestigd zijn in Rotterdam-Delfshaven heb je te maken met verschillende culturen. Dit maakt het extra leuk en is iedere dag of iedere klant weer anders.

Ons doel is te zorgen voor een tevreden klant! Grote kans dat als je Landhuis Makelaardij belt, je mij aan de telefoon krijgt. Ik verricht allerlei hand- en spandiensten rondom de werkzaamheden van de makelaar.

NVM-makelaar / Taxateur

Jaap Hooijmeijer

Sinds 1987 ben ik werkzaam in het vastgoed. De eerste jaren bij een belegger in kantoren en bedrijfspanden waar ik deel uitmaakte van het managementteam.

Vanaf 1998 een aantal jaren als portefeuille-manager voor buitenlandse beleggers.

In 2003 de overstap gemaakt naar de woningmakelaardij. In 2000 ben ik als één van de laatste beëdigd door de rechtbank als makelaar.

Het mooie van de woning makelaardij is de diversiteit van de mensen die je ontmoet met soms ook hele verrassende hobby’s. Ook wat mensen soms met hun woningen hebben gedaan blijft je na al die jaren nog steeds verrassen.

Vastgoed Adviseur

Anne-Marie van Lith

In 1994 ben ik begonnen in de makelaardij en inmiddels alweer ruim 10 jaar werkzaam bij Landhuis Makelaardij. Het contact met mensen en vooral het stukje zorg proberen over te nemen bij de aan- of verkoop van een woning maakt het vak makelaardij voor mij zo boeiend. Geen dag is hetzelfde, net als alle verhalen van verkopers en kopers.

Herkenningspunten van mij zijn: enthousiast, positief, zorgzaam en gedreven en een doorzetter.!

010 - 476 80 80
login Move.nl