Ons kantoor

WELKOM BIJ LANDHUIS MAKELAARDIJ

Landhuis NVM Makelaardij; méér dan een makelaar!

Al ruim 18 jaar is Landhuis NVM Makelaardij een bekende naam in Rotterdam Delfshaven en omgeving. Met onze service, actieve en vooral persoonlijke aanpak, maken wij het verschil in de regio.

Door ons kleine, gezellige en deskundige team blijven de lijnen kort en bent u bij ons verzekerd van een persoonlijke behandeling, betrokkenheid en flexibiliteit.

 

Landhuis NVM Makelaardij is de makelaar die u overal bij helpt. Wij staan u bij wanneer u een woning wil kopen, verkopen of laten taxeren. Welke vraag u ook heeft, met onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij u graag van dienst!

 

U vindt ons kantoor aan de Aelbrechtskade 51 in Rotterdam-West, langs de Delfshavensche Schie en op loopafstand van historisch Delfshaven.

Een vastgoedbeslissing nemen is niet niets en vergt specifieke kennis. Onze ervaren medewerkers staan u daarom graag bij!

 

Waarom kiezen voor Landhuis Makelaardij?

  • We zijn aangesloten bij De Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen (NVM)
  • We hebben een kleinschalig en bovenal enthousiast team, waarbij persoonlijk contact centraal staat
  • We werken volgens de NVM- erecode, waardoor u bij ons bent verzekerd van een betrouwbaar, deskundig en onafhankelijk advies. Bovendien voorkomt de erecode dat we voor twee opdrachtgevers met tegenstrijdige belangen werken
  • Landhuis Makelaardij stelt te allen tijde uw wensen centraal
  • We hebben altijd persoonlijke aandacht voor al uw woningvraagstukken

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Wilt u weten wat andere opdrachtgevers van ons vinden? Bekijk onze reviews op Funda.

010 - 476 80 80
login Move.nl