Landhuis Makelaardij

Ons kantoor

WELKOM BIJ LANDHUIS MAKELAARDIJ

Landhuis NVM Makelaardij; méér dan een makelaar!

Al ruim 10 jaar is Landhuis NVM Makelaardij een bekende naam in Rotterdam Delfshaven en omgeving. Met onze service, actieve en vooral persoonlijke aanpak, maken wij het verschil in de regio.

Door ons kleine, gezellige en deskundige team blijven de lijnen kort en bent u bij ons verzekerd van een persoonlijke behandeling, betrokkenheid en flexibiliteit.

Landhuis NVM Makelaardij is de makelaar die u overal bij helpt. Wij staan u bij wanneer u een woning wil kopen, verkopen of laten taxeren. Daarnaast kunt u bij ons terecht wanneer u een woning wil huren of verhuren. Welke vraag u ook heeft, met onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij u graag van dienst!

U vindt ons kantoor aan de Aelbrechtskade 51 in Rotterdam-West, langs de Delfshavensche Schie en op loopafstand van historisch Delfshaven.

Een vastgoedbeslissing nemen is niet niets en vergt specifieke kennis. Onze ervaren medewerkers staan u daarom graag bij!

 

Waarom kiezen voor Landhuis Makelaardij?

 • We zijn aangesloten bij De Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen (NVM)
 • We hebben een kleinschalig en bovenal enthousiast team, waarbij persoonlijk contact centraal staat
 • We werken volgens de NVM- erecode, waardoor u bij ons bent verzekerd van een betrouwbaar, deskundig en onafhankelijk advies. Bovendien voorkomt de erecode dat we voor twee opdrachtgevers met tegenstrijdige belangen werken
 • Landhuis Makelaardij stelt te allen tijde uw wensen centraal
 • We hebben altijd persoonlijke aandacht voor al uw woningvraagstukken

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Wilt u weten wat andere opdrachtgevers van ons vinden? Bekijk onze reviews op Funda.

Klantenervaring

 • Fijne samenwerking. Je bent een persoon geen nummer. Zijn altijd bereikbaar. Luisteren naar je wensen maar geven ook tips en adviezen.
  07-06-2021
  Klepperdans 15
 • Ik heb Landhuis Makelaardij als zeer persoonlijk en betrokken ervaren. Door middel van een whatsapp groepsgesprek zijn de lijntjes kort en kan er snel geschakeld worden; iets wat nodig is in deze markt. Adviezen zijn eerlijk en direct. Je zult dus ook te horen krijgen als een woning overpriced is en wat je daarmee zou moeten doen. Al met al een zeer positieve ervaring, de hele vriendengroep is inmiddels klant geworden. Bedankt Anne-marie!
  23-05-2021
  Bentincklaan 306
 • Heel goed proces. Ze waren al betrokken toen wij aan het zoeken waren naar een nieuwe woning. Toen we wat hadden gevonden was het daarna heel snel schakelen.
  29-03-2021
  Compagniestraat 19
 • Het contact met de makelaar verliep vanaf het allereerste telefoontje tot en met de hele afhandeling zeer prettig. Heel fijn persoonlijk contact. Altijd kwam er meteen een antwoord op onze vragen, ook al was het soms in de avonduren. Alle zorgen zijn letterlijk ons uit handen genomen. Mochten we ooit weer een huis moeten verkopen, komen we 100% zeker bij Landhuis makelaars terug. Wij zijn meer dan super tevreden! Dankjewel Anne Marie!
  09-03-2021
  Evenaar 48
 • Jaap heb ik eerder ontmoet omdat hij verkopend makelaar was van een woning, die een goede vriend van mij enkele jaren geleden kocht. Een paar jaren daarna heeft hij ons appartement getaxeerd. Bij de taxatie hadden wij met hem afgesproken dat als wij ons appartement gaan verkopen dat wij hem als eerste zouden benaderen. Dus medio januari jl. was het zover. Wij hebben hem gebeld en in dezelfde week hadden wij een afspraak met hem. Hij kwam samen met zijn collega Anne Marie. Wij hebben dit gesprek als zeer prettig ervaren. Dus de keuze was zo gemaakt. Annie Marie heeft ons het gehele traject ontzettend goed begeleid. Korte lijnen, open en eerlijk! Ook Jaap en Miranda altijd behulpzaam.
  25-02-2021
  Spangesekade 79 G
010 - 476 80 80
login Move.nl