Verkoopbegeleiding

HET VERKOPEN VAN EEN WONING

Woning verkopen

Een huis verkopen is geen alledaagse aangelegenheid. Althans, waarschijnlijk niet voor u. Daarom staan wij u graag met raad en daad bij tijdens het volledige verkooptraject. Wanneer u onze hulp inschakelt bij de verkoop van uw woning, bent u ervan verzekerd dat wij het maximale doen om uw zorgen weg te nemen.

 

Wat doen wij voor u?

U kunt bij Landhuis Makelaardij terecht voor een volledige begeleiding rond de verkoop

van uw woning. Concreet houdt dat in dat wij het volgende voor u verzorgen:

  • Duidelijke afspraken maken
  • De vraagprijs bepalen
  • Het publiciteitsplan opstellen
  • Bezichtigingen begeleiden
  • De onderhandelingen voeren
  • De koopakte opstellen
  • Afhandeling bij de notaris

We beginnen vanzelfsprekend met een uitgebreid gesprek, waarin wij samen met u duidelijke afspraken maken. Hierdoor weet u precies weet wat u te wachten staat.

 

De vraagprijs bepalen

Een goede marketing is bij woningverkoop steeds belangrijker. Landhuis Makelaardij weet als geen ander hoe we een zo groot mogelijke groep kopers kunnen bereiken en via welke kanalen we het beste kunnen adverteren.

We bepalen samen met u welke media wij inzetten om uw woning onder de aandacht te brengen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan Funda, verschillende Social Media-kanalen of publicatie op onze eigen website.

Verder zorgen wij uiteraard voor een duidelijke en informatieve prospectus voor de kandidaat-kopers. 

 

Afwikkeling

Wij helpen u uiteraard ook met de afwikkeling bij verkoop van uw woning. Het formeel-juridische deel van de verkoop leggen wij vast in een NVM-koopovereenkomst.
Bij ons kunt u rekenen op juiste adviezen en een onbezorgde afwikkeling van de verkoop.

Ook na de verkoop kunt u nog steeds bij ons terecht met vragen. Dit is voor ons een vanzelfsprekendheid en is een kwestie van goede nazorg. En voor u is dat een bewijs dat deskundig advies zijn waarde bewijst!

Wij werken volgens een duidelijk stappenplan, zodat u vooraf weet wat u te wachten staat. Zo weet u precies welke zaken wij allemaal voor u uit handen nemen, wanneer u het verkooptraject met ons ingaat.

010 - 476 80 80
login Move.nl